Alla inlägg under mars 2008

Av Anneli - 18 mars 2008 20:50

Sådana hemskheter får inte ske. Hur kan man med berått mod slå ihjäl två små oskyldiga barn. Den stackars mamman är en vän till min dotter. Hela dagen har varit ett töcken och alla har haft behov att prata om det fasansfulla som skett i vår lilla stad, en stad där så gott som alla känner eller vet vem den stackars familjen är. Jag lider med familj, släkt och vänner till de drabbade. Ett kedjebrev har gått runt i Arboga, där man uppmanas att tända tre ljus i fönstret under kvällen. Gör det ni med och skänk en tanke till deras nära och kära, till den unga mamman, till Saga och Maximilian som blev änglar alldeles för tidigt.

Av Anneli - 17 mars 2008 17:19

Nu när jag kom hem levde bara tre av ungarna, den minsta hade blivit en ängel. Hona var det också!! Det är så tråkigt, man blir lite sorgsen!!

Av Anneli - 16 mars 2008 13:33

Här kommer bilden på C-kullen, varulven är en tjej och den riktigt svarta hanen till höger är en kille, skit också, för han är riktigt korpsvart. Sedan är jag osäker. Finns något intresse bland er som läser, är det bara att hojta till!!

Av Anneli - 16 mars 2008 11:33

Märta har fått fyra helt ljuvliga bebbar, alla verkar må bra. Vid morgonmatningen vid 07.00 såg jag att det fortfarande rörde sig i myspåsen, fast Märta stod och åt. Häftigt att plocka fram dom en efter en alla levande. Dom vägde mellan 94 och 102 gram. I skrivandets stund tror jag att det är 2 av varje kön. Men det kan ju ändra sig har jag fått erfara..he, he. Bild kommer!

Av Anneli - 15 mars 2008 23:01

 

 
Här kommer den utlpvade bilden på min brorson August. Fattar ni, att det inte är så svårt att vara tokkär i denna underbara unge!!

Av Anneli - 15 mars 2008 17:30

Breda över baken som lagårdsdörrar, ser sprickfärdiga ut, men tror ni dom klämmer ut några bebisar - nej då. Denna väntan kan ju göra en galen, men nu kan dom inte knipa länge till, i allafall inte Märta. Annars händer det inte alltför mycket. Nätterna är en plåga, har en sådan hemskt retsam hosta, som tvingar mig vara vaken större delen av natten. Tur att det är helg så man kan ta sig några powernap emmelanåt. Igår flyttade min kusin till ett hus i närheten av oss, så vi hjälpte naturligtvis till med flytten. Dom flesta marsvinsfantaster är väl på utställningar idag, så det händer inte mycket roligt i bloggarna heller. Jag är nyss hemkommer från min bror, fotade fasters groda. Ska lägga in lite goa kort till kvällen. Tills dess får ni hålla tillgodo med en annan goding, nämligen Rospiggens Amarantha!!

Av Anneli - 11 mars 2008 20:35

 

Fick dessa frågor av Hannah

Väder utanför ditt fönster: Mörk och blåsigt

Lyssnar på just nu: Min egen hosta

I går gick du och la dig: kl 22:30

Idag vaknade du : 05:30

Vad har du på dig: Min gröna mysdress som vanligt.

Senaste som ringde dig: En försäljare

Som du ringde: Min vän Eva-Karin

Senaste som skickade dig sms: Min dotter

Senaste som du skickade till: Min dotter

Senaste vän du addade på Facebook: ingen aning vad det är för något!!

Som addade dig: -Pass

Senaste person som mailade dig: Helena på Imargos

Sista hemsida du besökte/läste: Imargos

Ska/har gjort/göra idag: Möte i Västerås. Lasarettsbesök, Badat och trimmat Dumle. Sprungit in och ut i marsvinsrummet för att kolla om det kommit små bebbar.

Bra eller dålig dag idag: Ganska bra dag, utan huvusvärk.

Jag utmanar inte någon för jag känner inte så många som bloggar.

Av Anneli - 9 mars 2008 21:13

Vaknade efter tjejmiddagen med en förväntad påhälsning av hammarslagaren. Jag hade i allafall en kanonkväll med tjejerna så lite huvuddunk kan man ta. Vi hade fotvård, en superduktig tjej vad här och visade Aloe Vera produkter. Riktiga favoriter för mig då dom är användbara både på marsvinen och alla tvåbenta i familjen. Något jag verkligen kan rekommendera. Nu ska jag och mina marsvin dricka flytande Aloe Vera, det ska stärka immunfösvaret. Märta min högdräktiga skinnyhona, skrämde mig rejält i morse. Trodde att hon skulle toxa, hon kunde inte äta, varje gång hon försökte såg det ut som hon skulle kvävas och jag tyckte det såg ut som hon krampade. Så gott som hela förmiidagen satt jag framför buren på en pall och passade på henne. Hon ratade till och med persiljan hon fick. Tyckte även den annars så febrila aktiviteten i hennes enorma mage hade avstannat helt. Hann även ringa ett desperat samtal till min goda vän E-K som kom med tröstande ord och lovade att ringa framåt kvällen. Till slut gick jag upp och hämtade gurka, tänkte väl att det är ganska lättuggat och hon behövde få i sig vätska åtminstone. Hon satte genast igång att försöka äta och till en början kom allt ut, lika fort som det kom in. Sedan som ett mirakel, såg jag att gurkbiten minskade och till slut började hon även tugga hö. Jag blev så lättad och nu är hon som vanligt och full fart på det små liven därinne. Jag tror att det var ett höstrå eller nåt som fastnat i halsen. Faran är över. Jag sov sedan större delen av dagen och ikväll har det varit burstädning. Här får ni en bild av Jum Jum's Djannie, är hon inte underbar??

Skapa flashcards