Alla inlägg under september 2008

Av Anneli - 7 september 2008 19:34

Har inte hunnit blogga mycker. Det har varit fullt upp dels med att vara med bebisar och förberedelser inför Valbo. Tänk att jag tycker det är kul med utställningar, det trodde jag aldrig. Det var extra kul att visa sina egna djur, Fideli 3,5 månad fick 88 poäng och silvermärke, blev så klart slagen av Peek-a-boo djur och det kan jag ta. Maken till go och ödmjuk tjej får man leta efter. Sedan har jag ju min trogna vapenragare till reskamrat A-S hon går inte av för hackor du heller. Att du stod ut med mig i bilen både dit och hem, med mitt ordbajsande för att inte somna, ska du ha guldmedalj för. Bilen gick som en klocka. Tillbaks till djuren, skinnykillen Conny fick 86 poäng och min uppfödargrupp blev godkänd så jag är nöjd.Jag har inte så stora pretantioner ännu. Helmer och Helmy växer så det knakar och nu har dom börjat skrika efter flaskan, ungefär var 4:e timma. Jag måste bara göra reklam för min lilla vetekudde som syns på bilden. Det är en tjej som startat en egen firma och hon syr bl a vetekuddar. Jag frågade om hon kunde specialsy en till just marsvinsungar och det gjorde hon. Den är kanonbra. Håller ungarna varma och goa. Ytterhöljet kan man ta av och tvätta. Håller på att testa olika varianter för att skydda innerkudden mot kiss. Än så länge fungerar det bra med en handduk. Men tänkte flörta lite med min vän E-K att hon fixar kisskydd från lasarettet, som jag tänkte man kan klippa till och stoppa innanför. Kuddarna kostar 150 kronor/inklusive frakt. Men är det någon som är intresserad kan jag beställa och ta med till Västerås eller Kalhäll, så slipper man frakten.

Av Anneli - 4 september 2008 20:38

Anledningen till några dagars frånfälle är att jag har jämt skägg, utställning på lördag och två marsvinsbebbar som måste stödmatas. Faramira vill inte ha dom vid sina spenar. Hon tvättar och pysslar med dom, men gud nåde om någon försöker krypa till spenen, då får hon nästan panik och flyttar sig. Så nu matar jag med nappflaska och ger dom kligröt. Jag hoppas det kommer att gå  bra, för dom är pigga och knaprar lite hö och gräs. Flaskan har dom redan lärt sig och den lilla honan vill aldrig släppa, bara sitta och mysa med den goda nappen i mun. Har vägt dom morgon och kväll och idag har dom faktiskt vänt viktkurvan uppåt, inte mycket men dock vänt. Känns oroligt att åka iväg till Valbo, dom kanske dom får vara utan mat hela dagen om inte min gubbe förbarmar sig och se det tror jag inte. Det var det där med kvinnans list, kanske ska försöka med den.

Av Anneli - 1 september 2008 22:27

Hem från jobbet och ut och målade staket, gubben kom ut och upplyste mig om att det var hög tid att åka till tapetserarkurse som började idag. Kul att träffa tjejerna igen. Men återsseendet av den gamla Emmafotöljen jag håller på med var mindre angenämt. Väl hemkommen från kursen, ner till marsvinen och burstädning. Smörjt Faramira och svampen ser ut att börja ge sig. Hon äter och sköter sina ungar exemplariskt. Nu väntar duschen och sängen.

Ovido - Quiz & Flashcards