Direktlänk till inlägg 16 november 2008

JAG BLEV UTMANAD!

Av Anneli - 16 november 2008 22:00

Jag blev utmanad av E-K, trots din fina beskrivning om länkningen, lyckades jag inte, sorry och förresten har jag inte så många bloggvänner. Idag på eftermiddagen var jag i Kolsva och träffade mina nya pysselpolare. Svarade på en annons i Arboga Tidningen där en tjej efterlyste kompisar att scrappa med. Så nu är vi ett gäng på i allafall fyra tjejer som ska träffas en gång i månaden och scrappa. Skitkul, man kan få lära sig nya tekniker, inspireras samtidigt som vi tar oss tid med den näst roligaste hobby som finns. (Marsvinen ligger naturligtvis på första plats). Jag passar också på att efterlysa Annie, eftersom jag vet att du läser min blogg. Jag har mailat till dig två gånger, men inte fått ett endaste liten kontakt, snyft! Du är väl förstås helt upptagen med din nya lilla blå, du kanske rent av även fått ny mailadress. Nu kanske det låter som jag är avis på A:s nya lilla leksak och det är jag!!! Natti Natti alla!! PS: Inga marsvinsbebbar ännu!!

 
ANNONS
 
Annie

Annie

17 november 2008 17:44

Här är jag. Ska skriva mail och förklara mitt uteblivna svar. :-)
KRAM

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se