Direktlänk till inlägg 22 november 2008

TYCKER LITE SYND OM MIG!

Av Anneli - 22 november 2008 12:19

Fy fan jag har drabbats av magsjuka, fick gå hem från jobbet igår eftersom jag mådde så illa. Igår hade jag hög feber och kräktes. Jag som har kräkfobier, så magsjuka för mig är verkligen en nära döden upplevelse. idag är febern borta men jag är så mat så matt och får inte behålla någonting. Det enda glädjen i detta elände är väl att man tappar några kilon. Några marsvinsbebbar har inte heller kommit.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

22 november 2008 14:27

Krya på dig!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

22 november 2008 14:44

Jag tycker jätte synd om dig.
Magsjuka är så hemskt att få

Kram Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annsofie

22 november 2008 18:28

Tycker lite synd om dig.

Krya på dig.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se