Direktlänk till inlägg 25 november 2008

JAG ÖVERLEVER!!

Av Anneli - 25 november 2008 20:53

Idag började livsandarna återvända, jag orkar inte vara uppe långa stunder, men tillräckligt för att ta mig en välbehövlig dusch. Har fortfarande inte ätit mer en lite ekologisk fil och en smörgås. Matlusten är fortfarande noll. Ringde till vårdcentralen för att höra om det verkligen kan vara möjligt att må så illa i flera dagar. Man talade om att det med all sannolikhet var vinterkräksjukan, den är lite ettrigare än vanlig magsjuka. Tack för det!!! Hoppas ni klarar er där ute för detta har inte varit någon lek kan jag säga. Fy fasen för att må konstant kräkilla  i 4 dagar.

 
ANNONS
 
Annsofie

Annsofie

25 november 2008 22:29

Skickar en stor kryapådig KRAM

http://www.geocities.com/tunaby_marsvin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se