Direktlänk till inlägg 26 november 2008

SJUK AV ORO!!

Av Anneli - 26 november 2008 05:51

Har inte sovit någonting inatt, jag vet att min dotter och hennes kille ska åka hem från Thailand denna vecka och vad händer. Djävla fucking demonstranter ställer till med upplopp vid och på flygplatsen. Tänk om dom är där just nu. Har skickat ett SMS igår kväll och uttryckt min oro och jag har fortfarande inte fått något svar. Normalt har hon svarat vid den här tiden på dygnet. Men min mobil är helt tyst inget endaste litet pip. Efter att sett på nyheterna att en sprängladdning detornerat på flygplatsen, ringde jag ----inget jävla svar, varken på M elle J:s mobil. Sånt här gör mig galen och en av anledningarna till att jag vill ha en viss kontroll. Min hjärna sätter genast igång med sitt katastroftänkande. Hade jag vetat exakt när hon skulle komma hem, kanske jag inte ens behövt oroa mig. Nu sitter jag här och inte vet var min älskade unge befinner sig. Vad fan ska jag göra, just nu skulle jag kunna ge vad som helst för ett endaste litet pip i telefonen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se