Direktlänk till inlägg 27 november 2008

GODMORGON?????

Av Anneli - 27 november 2008 08:15

Är det en godmorgon!!! Det vete katten. Hade planerat att gå till jobbet idag, men det hade inte min kropp. Igår blev jag såååå sugen på mosbricka, eftersom jag inte ätit varm mat sedan i fredags, smakade det ljuvligt. Lilla Ausgust som var här och hälsade på, smaskade i oss allt. Min hjärna registrerade, mmmmm, men min mage var av en helt annan uppfattning. Han protesterade rejält hela kvällen och inatt fick den nog och gjorde sig av med den hemska korven. Nu är jag matt i benen igen. Finns den någon vänlig själ som kan tala om vad en mage önskar sig i matväg efter en vinterkräksjuka. Min verkar vara väldigt kräsen helt plötsligt.

 
ANNONS
 
Karin

Karin

27 november 2008 08:44

Din mage vill nog ha snälla saker som tex blåbärssoppa, smörgås och kanske mannagrynsgröt.
Jag önskar att MIN mage var lite mer kräsen... här går ALLT i :-(

http://gemini.bloggagartis.se

 
Ullis

Ullis

27 november 2008 22:39

Men Anneli, mönstret finns på drops design så det är ju faktiskt nästan så att jag fått det av dig ;-) Mönster 108-43!! Har dock modifierat det lite för nån sån där volangkant blir det inte.

http://vanerlands.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se