Direktlänk till inlägg 28 november 2008

MARSVIN ÄR ROLIGA!!

Av Anneli - 28 november 2008 17:04

Här har man varit hemma en hel vecka och sprungit som en äggsjuk höna och kollat de dräktiga honorna. Vad gör dom, jo dom föder idag när jag var på jobbet och dessutom på samma ställe. När jag kom hem ligger både Djannie och Emly i samma hus och trycker med en salig blandning av bebisar och där ligger dom fortfrande och trängs. Den största ungen vägde 128 gr och den minsta 48 g. Alla ser just nu pigga ut. Två döda och en var enorm. Har aldrig sett en så stor unge. Nu till den stora frågan vems unge är vems. Kan man lista ut det genom att titta på fägerna eller ska jag dra till med en gissning???? Jag behöver hjälp. Det är i allafall 5 ungar, 2 honor och 3 hanar, tror jag. Fick hem provet till uppfödar registrering och herre jisses vad frågor. Det kommer att ta tid att skriva ner svaren. Ni får väl hålla tummarna.

 
ANNONS
 
Lena

Lena

28 november 2008 18:23

Grattis till bebisarna!
Jag håller tummarna att du klarar provet ; )))

Ha en trevlig kväll!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annsofie

28 november 2008 18:56

GRATTIS till bebbarna. Hoppas du kan reda ut vem som är mamma till vem. Det kan vara ett rejält pyssel.

KRAM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se