Alla inlägg under januari 2009

Av Anneli - 7 januari 2009 22:14

Usch och fy, nu är det slut på lediga dagar och oxveckorna började. Mycket arbete och jag var trött redan till lunch. Kallt är det också, jag är ingen älskare av vintern direkt. Nu när jag ändå börjat gnälla kan jag gott fortsätta. Inga pengar har jag heller julen och elräkningen har gjort stora hål i plånboken, det är så tomt så man blir orolig hur man ska klara sig ända fram till löning. Det blir två magra födelsedagar för makarna Pettersson-Berg. Vi får slå ihop dom och bjuda på pannkakor, det tror jag vi kan ha råd med. Dottern och jag rök ihop igår, eller rättare sagt dottern blev förbannad på mig. Något allvarligt, nej, det var en av hennes finaste julkulor från Harrods som halkat ner från mammas uttorkade gran och gått sönder. Så nu är det slutlånat med julkulor för stackars mamma. Hon är tydligen väldigt hormonstinn just nu, jag fick en déja vu känsla från tonåren, hemska tanke. Mamma blev ledsen och arg, mest arg över hennes beteende, så nu hör jag inte av mig på några dagar, det brukar bita. Nu är fingrarna stelfrusna, så jag tror jag kryper ner under varma duntäcket. Natti, natti.

Av Anneli - 6 januari 2009 21:26

Vaknade kl 12.00, har inte hänt på mycket länge, men det blev sent eftersom jag tittade på småkronornas finalmatch. Det blev något brådis eftersom jag skulle på kalas kl 13.00

Vår älskade Viggo fyllde 1 år idag och det måste ju firas. Mycket gott att äta och mycket folk. Faster hade köpt en eltandborste och en bil. En stickad tröja är också på gång, men eftersom jag varit krasslig är den inte riktigt färdig. Vi kalasade i flera timmar och sedan har jag roat mig med burstädning och badat marsvin. Innan jag fick nytt fönster i marsvinsrummet var det alldeles för varmt därinne och flera av rexarna fick svamp, nu är det mesta borta och jag tror det beror på ett alldeles förträffligt schampo som jag köpt via nätet. Det heter PROB-shampo och kan rekommenderas eftersom rexpälsarna håller strävheten bra.

Av Anneli - 5 januari 2009 19:13

Längesedan jag skrev, men det har inte funnits något att skriva om och det finns det inte nu heller. Var på en Ålandstripp i helgen, kul och massor med god mat. Drickat blev det inte så mycket med, det var lugnt. Marsvinen äter och mår bra. Magen växer med rasande fart på dottern och nu är det bara 4 månaders väntan kvar. Imorgon är det 1-års kalas igen, nu är det lilla Viggos tur. Ska fota lite marsvin, bara jag kan hitta min kamera. Nyårsafton hade jag den sist men sedan dess är den spårlöst borta.

Ovido - Quiz & Flashcards