Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

Jag är tillbaka,igen!!

Av Anneli - 11 mars 2010 20:55

Det var återigen mycket längesedan jag bloggade, tycker inte att det finns så mycket intressant i mitt liv, inte tillräckligt roligt att skriva om. Mitt liv i viktväktarna rullar på, och jag nådde mitt första delmål idag och fick ett måttband, halleluja. Med marsvinen går det inte alls, mina honor har inte velat bli dräktiga och dom som har blivit det har kastat sina kullar. Björnstigens Bella födde en stor död unge, som tur gick det bra med henne. I förrgår kastade älskade Bruna Bönan fyra fina ungar, helt fullgångna och hon själv mår inte alls bra. Tror inte det går vägen för henne, det är så sorgligt, allra sötaste bönan. På lördag bär det i allafall av på dubbelutställning och jag hoppas verkligen det blir något att glädja sig åt då. Ska ställa fem djur, Maximus, Qvintus, Rut-ger, Rebella och Pella. Sedan får jag ju träffa kära vänner, som jag inte sett på länge. Återkommer kanske på söndag med lite resultat!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se