Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Välkommen lilla Vilnius!!

Av Anneli - 18 mars 2010 18:44

Här är han, den mycket efterlängtade. Oj vad jag haft bebistorka, ända sedan september. Honorna har inte blivit dräktiga och kastat sina kullar. Nu senast miste jag även min älskade Bruna Böna. Men nu är Vilnius här och definitivt ska han stanna. Stolt mamma är Rospiggens Amarantha och Mosaiques Ruben. Mor är så stolt över sin guldklimp och slockar honom så fort hon kommer åt. Den lilla krabaten såg dagens ljus i söndags och vägde 100 g precis. Så var det färgen, ska suga lite på den karamellen innan jag kallar in proffsstyrkan gällande den biten.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Josefin Sjöberg

20 mars 2010 16:19

Hejsan Anneli :)
Vilken underbart söt liten kille.
Smälter av att bara kika på kortet.
Vad trevligt att det äntligen gick vägen med lite små liv igen.
Hoppas allt är väl med dig med.
Här hemma myser och busar vi hela tiden,
varvat med ätande och ännu mer lek.
Mycket kvalitetstid går till att lära känna varandra.

Tänkte höra vilken mail du använder dig av.
Jag har en som heter Bergatrollet66, är det rätt?

Kramar från Josefin Sjöberg (Unnis nya mamma)

 
Ingen bild

Josefin Sjöberg

21 mars 2010 22:21

Hejsan Anneli :)
Vilken underbart söt liten kille.
Smälter av att bara kika på kortet.
Vad trevligt att det äntligen gick vägen med lite små liv igen.
Hoppas allt är väl med dig med.
Här hemma myser och busar vi hela tiden,
varvat med ätande och ännu mer lek.
Mycket kvalitetstid går till att lära känna varandra.

Tänkte höra vilken mail du använder dig av.
Jag har en som heter Bergatrollet66, är det rätt?

Kramar från Josefin Sjöberg (Unnis nya mamma)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se