Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

LIV LEVER

Av Anneli - 25 mars 2010 18:05

Älskade Liv lever, men ungarna klarade sig inte, tyvärr tog det nog för lång tid innan hon tog dom till sig och sedan avvek hon ifrån dom och lämnade helt över ansvaret till Amarantha. Dom kom aldrig igång att dia eller äta. Minstingen hjälpte jag över till andra sidan och den större hade somnat in under natten. Så är marsvinsvärlden ibland går det bra och ibland går det illa. Björnstigens Bamse har tunnat ur mycket den senaste tiden utan att jag märker att han äter mindre och har inga synliga åkommer. Häromdagen låg han i ett hörn och hade svårt att röra sig och huvudet rullade fram och tillbaka. Han såg ut som en sengångare, han hade uppenbara problem med motoriken. Jag trodde inte han skulle klara natten, men när jag kom ner på morgonen var han helt återställd, mycket mysko. Är det någon som har en aning om vad det kan ha varit??? Jag skulle behöva regga lilla Vilnius så jag kan ställa honom i Brändåsen i slutet av maj, men vad har han för färg, kan det vara buffagouti?? Annie om du läser detta kan du skicka den där braiga mallen jag fick förut! Om dom hade bruna trampdynor så var man creme....... eller hur var det nu????

 
ANNONS
 
Annie

Annie

16 maj 2010 14:12

Verkar som att han fick en hjärnblödning. Om du ser på honom riktigt noga så kan du se att han har huvudet lite vinklat fortfarande. Jag ska skicka mallen, men det blir senare från en annan dator.

http://peek-a-boos.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se