Direktlänk till inlägg 5 april 2010

PÅSKHELGEN!

Av Anneli - 5 april 2010 21:20
Påsken har varit lugn och skön, med vackert väder och god mat! Jag syndat med både godis och andra förbjudna saker. Så nu blir det inte roligt att väga sig på torsdag. Påskafton firades hos min mor med hela familjen. Jag klödde ut mig till påskkärring och överraskade barnen med kycklingar och påskägg. Ful var jag och det var inte utan att jag skämdes när vi skulle åka iväg och grannarna glodde med stora ögon, men vad gör man inte för att vara en populär faster och mormor. Imorgon stundar det arbete igen, men bara två dagar, sedan har jag semester för jag ska ta hand om min ögonsten när hennes mor och far åker till Marocko. En härlig vecka att se fram emot, då vi ska njuta av varandras sällskap. Mimlis och mormor hoppas på vackert väder.     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annsofie

6 april 2010 20:29

Hoppas ni får det jättemysigt tillsammans.

Kram

 
Annie

Annie

16 maj 2010 14:09

Vilken underbar bild. Kramar i mängder :-)

http://peek-a-boos.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se