Direktlänk till inlägg 18 april 2010

SMÅBARNSFÖRÄLDER

Av Anneli - 18 april 2010 20:17

Mitt barnbarn är fortfarande kvar hos mig, min dotter med sambo skulle ju komma hem i torsdags, men som alla vet är det ju ett vulkanutbrott som ställt till det en smula. Nu är vi inne på vecka nr två och jag börjqr verkligen känna mig som en sliten småbarnsförälder. Min dotter är i allafall på väg hem i buss, från Marocko, dom flögs igår till Grekland och nu sitter dom i en av sex bussar. Det är minst sagt kaos. Fyra reseledare följde med på resan, men dom valde att placera sig i de fyra bussarna som åker först och som ligger  ca två timmar före de två sista. I dotterns buss har man ingen kontakt med de ledande bussarna, vilket resulterade i att det tog 3 timmar vid Serbiens gräns. Man ville inte släppa in dom om dom inte fick betalt. Dom fick ett mål mat kl 02.00 i går natt och nästa kl 18.00 ikväll. Eftersom ingen av Vings personal var med på bussen fick dom bekosta detta själva. Det mest beklämmande är att den sista bussen som inte hade fått mat kl 18.00 var den med alla barnfamiljer. Stackars satar.  Hur planerade reselledarna detta, man bode väl ha placerat sig i olika delar av karavanen med bussar och hållt ihop. Vad händer om någon buss går sönder eller om någon blir sjuk???  Jag lyckades via Vings chatt få ett telefonnummer till servicekontoret i Marocko, dom borde ju veta vilka pantade reseledare dom skickat iväg, utan att lämna ut sina telefonnummer till passagerarna. Min dotter är nog i allafall väldigt tacksam att jag övertalade dom att lämna Irmis hemma hos mormor, dom är vuxna och klarar detta. Hade mitt lilla barnbarn varit med hade jag varit sjuk av oro. Med tanke på hennes icke sinande energi hade en bussresa från Grekland var ett rent helvete för både henne och hennes föräldrar. Hennes mormor har knappt sovit, ätit eller duschat på två veckor, men det har även varit ett kärt besvär. Nu sover hon och mormor ska ta sig en välbehövlig dusch inför stundande arbete imorgon. Irmis ska tillbringa dagen hos gammelmormor som rycker in. Sedan får vi ta en dag i taget och se vad som händer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se