Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Liten uppdatering från ett bergatroll!!

Av Anneli - 16 maj 2010 14:46

Livet rullar på i en rasande fart, mycket på jobbet och massor hemma. Att vara mormor, faster, tonårsmorsa, fru, hushållerska, trädgårdsarbetare och marsvinsuppfödare kräver sin tid. Hos marsvinen har det hänt tråkiga saker och lite roligare saker. Peek-a-boos First Solidus låg död en morgon, helt oförklarligt och inga bebisar fick jag efter honom, vilket är mycket tråkigt. Han var så speciell, saknar honom massor. Några honor är dräktiga, äntligen ska jag väl säga för här har det inte varit mycket av den varan. High Hat´s Princess of Camelot har flyttat hit, en hona som idag inte ser mycket ut för världen, spretig i pälsen och mycket liten för sin ålder, men enligt Bettan är hon en kopia av kungen och han var sen i utvecklingen, ett riktigt charmtroll är hon i allafall. Sedan har jag blivit delägare till en liten grizzlyrex, jag och Redets äger honom tillsammans, han bor hos E och kommer efter Brändåsen att få träffa en urtjusig tjej från Tunabys. Fem marsvin är anmälda till Brändåsen, så förberedelserna har redan börjat. En av hanarna har jag trimmat ner, så han får nog bli hemma, han ser rent förskräcklig ut. Mormors lilla älskling har fyllt 1 år och firades med stort kalas. Min far har anlänt från Thailand och fasters lilla Charlie döptes i torsdags. Jag är hans stolta gudmor, så jag läste en dikt i kyrkan och överlevde det också. Imorgon ska jag på friskvårdsanalys, den enda friska med mig är att jag numer tänker på vad jag stoppar i mig och har gått ner 10 kg. Dom skulle bara våga tycka att jag ska motionera också, det kommer jag aldrig att göra. Jag rör på benen minst 30 minuter per dag, hem och tillbaka från jobbet det får räcka.

 
ANNONS
 
Karin

Karin

17 maj 2010 12:36

Grattis till de tappade kilona. Jag gick ner drygt 4 och har gått upp vartenda litet gram... :-( Bilringsvarning alltså!

Ha det fint!

http://gemini.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se