Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

HALLOJ!

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska sköta marsvinen och pappa bor här och tar hand om huset och hunden. Jag har varit så orolig över Emly, det är inte roligt att ha marsvinsvakt om det är något som går snett. Blev inringd av A-S i måndagskväll då hon behövde hjälp med en Cuy hona som hade ett ben hängde ut därbak. Hon hade två fött två friska ungar några dagar innan. Jag kastade mig i bilen och vi kämpade i flera timmar. Det var riktigt läskigt så jag vill inte gå in på några detaljer, hoppas hon klarar sig. Annat roligt som hänt är att A-S och jag gjorde en långtur i helgen och hämtade några ch-teddysar så det kommer att bli nallar här och i Hallsta framöver. Har även köpt in några honor från Peek-a-boos, jag får hem dom till NM, ska bli kul. Jag har anmält 8 djur till NM, mina gamla vanliga hanar och några finfina juniorer. Bild på de nya bebisarna kommer efter Turkiet. Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan ska jag packa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56


   Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att ma...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Av Anneli - 21 juni 2010 14:56

Förra vecka födde Liv fem finfina ungar, dock under stor dramatik. Jag fick hjälpa henne att plocka ut alla fem och ta bort fosterhinnan hon verkade inte fatta vad som skulle göras. Nu sköter hon om dem så fint, men jag började ändå stödmata morgon o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se