Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Borta bra men hemma bäst!

Av Anneli - 26 augusti 2010 18:56

  

Då var man hemma efter en underbar latmansvecka i ett skållhett Turkiet. Det har varit underbart att bara få ligga vid polen och bada, läsa och dricka paraplydrinkar. Halleluja för AC, annars hade man aldrig överlevt. Kvällarna var knappt att man härdade ut, man var helt sjöblöt. Vi bodde på Sunving Resort & Spa i Side, vilket var ett toppenhotell när man reser med barn, kan verkligen rekommenderas. Nu är man hemma igen och det är inte utan att det är lite skönt att frysa. Bäbisarna som föddes innan vi åkte växer och mår bra. Dom är toksöta båda två, precis Anneli marsvin, stora ögon och breda huvuden. Massor med krull så det ser väldigt hoppfullt ut, dock är jag lite skeptisk när det gäller öronen, vi får se när dom släpper ner dom. Både Emly och Neville har stora öron, så det skulle vara konstigt om dom blir jättekorta. Honan kommer att stanna, hanen hoppas jag kommer till någon uppfödare för jag tror att han kan bli riktigt fin. Bild på underverken, Zlatan och Zaa-Zoo kommer snart. Nu ska jag ner och ha lite kvalitetstid med mina grisar, jag har saknat dom så.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli - 30 augusti 2010 19:14

Jag har köpt två PET-tjejer ifrån Ulricehamn, nu letar jag med ljus och lykta efter  någon som åker förbi där eller Jönköping på väg upp till NM i Eskilstuna som kan ta med sig dessa marsvinstjejer. Är det någon som läser detta och kan tipsa mig om t...

Av Anneli - 27 augusti 2010 15:17


Är dom inte för söta, det är Zaa-Zoo till vänster och Zlatan till höger, dom vägde 106 och 100 gram. Honan stannar såklart och hanen kommer att säljas, min önskan är att han ska få komma till någon avels- och utställningsintresserad, för jag tror ...

Av Anneli - 18 augusti 2010 08:13

Nu är jag tillbaka, har semester och åker till Turkiet idag, ska bli ljuvligt. Emly som gått och vankat med sin jättemage, klämde ur sig sina två bebisar igår, så skönt. En hona och hane blev det på 106 och 100 gr. Pappa är Redets Neville. Mamma ska ...

Av Anneli - 19 juli 2010 20:58

Imorgon är W-kullen 5 veckor, men är inte i närheten av att väga 300 gram, vilket aldrig har hänt tidigare. Kullne var stor och det var första gången jag stödmatade, men ingen unge var direkt liten. Nu har jag marsvinsköpare som längtar efter  marsvi...

Av Anneli - 21 juni 2010 14:56

Förra vecka födde Liv fem finfina ungar, dock under stor dramatik. Jag fick hjälpa henne att plocka ut alla fem och ta bort fosterhinnan hon verkade inte fatta vad som skulle göras. Nu sköter hon om dem så fint, men jag började ändå stödmata morgon o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se