Senaste inläggen

Av Anneli - 17 juni 2009 10:04

Idag börjar jag min diet enligt LCHF, min kära vän E-K var här igår och naturligtvis var våra feta kroppar ett hett samtalsämne och eftersom det var E-K, kom vi att tala om hennes förkärlek för just LCHF kosten. Jag är skeptisk till hur man ska kunna gå ner i vikt genom att kunna trycka i sig vispgrädde till frukost, men nu ska jag prova en vecka i rent vetenskapligt syfte. Till midsommar, smart, tycker ni, men jag har räknat ut att det fungerar nog. Vi ska grilla och kött med någon fet sås, fungerar för mig. Sedan vill jag ha matjesill, ägg och gräddfil, fungerar också och till sist jordgubbar och grädde, fungerar finfint. Sedan var det det här med alkoholen, vi kom aldrig så långt i diskussionen, men den kan jag hoppa över om det är så. Jag återkommer med rapporter om hur det går. Jag lovar att jag kommer att sköta dieten slaviskt, sånt är jag nämligen bra på, det är värre med uthålligheten. En vecka ska i allafall gå bra, sedan får vi se?? En liten lägesrapport av i min rygg. Jag började jobba halvtid förra måndagen, på tisdag morgon rasade jag ner för trappen och fick röntga både bäcken och armbåge. Som tur var det inget brutet, men jag har ett blåmärke på skinkan som är en syn för gudarna. Jag blev sjukskriven hela förra veckan och ryggen är väl så där. Nu ska jag göra lite nytta och vispa mig lite grädde.Hej, hopp!!

ANNONS
Av Anneli - 6 juni 2009 10:46

När man kan sitta hemma och mysa med sina marsvin, fy vad jag har tråkigt. Nu skulle man ha varit i Valbo, djuren incheckade och med en hel dag i framför sig i trevliga vänners närvaro. Istället sittar jag här och glor, ryggen är inte ett dugg bättre, jag känner mig som en stor och otymplig koloss. Jag går väl och spänner mig, så nu vet jag inte var jag har ont, det gör liksom ont överallt. Hoppas alla ni som är i Valbo, berättar om er dag, så jag får lite roligt.

ANNONS
Av Anneli - 5 juni 2009 11:23

Man har konstaterat att jag fått ryggskott som ska bli bra inom en vecka. Jag ska äta full dos med Alvedon och Declofenac, vilket jag gjorde igår och detta resulterade i att jag fick ont i magen, låg och mådde illa till långt in på småtimmarna. Så idag tänker jag försöka stå ut ändå. Jag ska vara uppe i rörelse så mycket som möjligt, men det är inte lätt, när varenda steg skär som knivar. Hur jag ska få marsvinsburarna rena, vet inte jag, Jag får väl försöka ta några åt gången. Gräs har dom stackarna inte fått på två dagar, kommer ju för sjutton inte ner till gräsnivå, utan att bli tårögd av smärta. Hoppas ni som åker till Valbo sänder en tanke, till en som blev tvungen att stanna hemma. Jag som såg fram emot att träffa A-S och A som jag saknar så. Det blir ju några mindre grisar och kämpa emot!!

Av Anneli - 3 juni 2009 20:44

Här är det riktig sjukstuga,, har legat däckad i två dagar i en makalös huvudvärk, kände mig idag lite bättre, om än lite matt och darrig. Jag provade ialla fall att gå ut lite med hunden på allmänningen utanför mitt hus. Hunden gjorde det stora, som jag som en ansvarig hundägare skulle plocka upp. Då small det till i kotorna i ryggen, det gjorde så jä...la ont att jag började grina. Så fort jag rörde benen, gjorde det hemskt ont. På något vis tog jag mig så småningom in och jag är glad att jag var nära mitt hem. Nu kan jag förflytta mig med nöd och näppe. Ligga går bäst, sitta är helt omöjligt. Värken är konstant. Detta bådar inte gott inför lördagen och Valboutställningen. Blir jag inte bättre är det bara att inse att det inte funkar med någon bilresa för mig. Jag har sån jädrans otur, med min förbannade kropp. Jag kunde inte ens bära mitt barnbarn på 3,2 kilo idag och då förstår ni att det är illa. Jag som anmält 5 djur, 250 kronor åt skogen. Ska ringa min läkare imorgon och höra ad det kan vara. Kan man få ryggskott i ländryggen??

Av Anneli - 23 maj 2009 23:45

Skönt med långhelg, skulle ha tvättat fönster, men jag har haft andra mycket trevligare saker för mig. Agge och faster har varit på stan och firat Barnens Dag och sedan har jag tillbringat mycket med det käraste jag har,lilla goa Irmelin. Här kommer bilder på min pärla.

Av Anneli - 18 maj 2009 20:40

Jag har anmält 5 marsvin till Valbo, tänk att jag kom ihåg det!! Det blev Peek-a-boos Solidus och sedan mina egna Maximus, Julius, Nikodemus och Liv, så får vi se hur det går, jag har inte så stora förhoppningar på någon mer än på Solidus. Sedan behöver jag lite hjälp, vet ni någon som ska bor i Uppsala och ska till Valbo, hojta till, Jag har ev en leverans som jag behöver ha hjälp med.

Mormors lilla hjärta växer så det knakar, jag far som en skottspoling för att få min dagliga dos av snos och gos. Hon gör mig så vansinnigt lycklig. Sedan har jag ju min andra lilla ängel Agge, som är inne i en riktig, ÄLSKA FASTER period och det måste man ju ta vara på.

Av Anneli - 8 maj 2009 23:09

Här är hon alldeles nyutkommen och håller på att mätas och kontrolleras. Som synes var allt helt perfekt. Hon var så slät och fin när hon kom ut.

Av Anneli - 8 maj 2009 23:05

Idag fick Irmelin göra premiärturen i sin vagn och kosan styrde till mormor. Hon sover och sover, men jag kan ändå inte få nog av att titta på henne. Hon är så fin. Imorgon ska hon in till doktorn och få spruta.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se